Online Tarot Kartı Bakımı İle Karar Verin

Resim
  Tarot okuması, eğitimli profesyoneller tarafından takip edilen ve birkaç kişi tarafından 2 temel amaca hizmet etmek için kabul edilen belirli kartların yardımıyla şimdiki ve geleceğin genişletilmiş bir versiyonunu okuma ve çözmenin bir takibi olabilir: Alternatiflerinizi ışınlamak için Doğru alternatifi yaratmak için Tarot okumaları, bir bireyin kişisel yörüngelerini değerlendirme sanatını kazanmasına, mutlak görüşler kazanmasına ve kendi yardımıyla doğru yönlendirmeyi elde etmesine yardımcı olmak için dikkate değerdir. Tarot kartı, kendiniz ve geleceğiniz için en basit seçimleri yaratma eğiliminde olduğunuzdan, iç benliğinizle bağlantı kurmanıza ve sezgilerinizi bir kenara bırakmanıza yardımcı olur. Aşağıda tarot kartının birçok nimeti vardır. Okuma: - Pozitiften Negatife Filtreler Çeşitli olumsuz düşüncelerin düşünce süreçlerimizi bombalama eğiliminde olduğu birçok örnek vardır. Bu gibi durumlarda, tarot kartı okuması bu sıkıntıdan kurtulmanıza yardımcı olur. Gü

Trash-The-Dress-Düğün Fotoğrafı Nedir

Son zamanların fotoğraf trendi, Trash The Dress’i siz de duymuşsunuzdur. Yeni evlenecek çiftler, düğün fotoğraflarında yeni bir akım olan bu çekimin ne anlama geldiğini ve nasıl yapıldığını mutlaka merak ediyorlardır. Biz de hemen bu merakınızı gidermek adına Trash The Dress Düğün Fotoğrafları hakkında size önemli bilgiler sunacağız.


Daha çok Avrupa’da yaygın olarak tercih edilen bu çekim, son günlerde Türkiye’de de merak uyandırmaya başladı. Peki nedir bu Trash The Dress? Hemen açıklayalım; bu çekimler klasik düğün fotoğraflarına ilgi duymayan çılgın ruhlu çiftlere özel.  Genellikle düğün sonrası gerçekleştirilen bu çekimleri, düğün stresini atmak ve rahatlamak adına yapılan bir aktivite olarak da düşünebilirsiniz. Bu çekimlerde tamamen sizin ve fotoğrafçınızın hayal dünyası ön plana çıkıyor. Sınır yok bu çekimlerde, siz ne hayal eder ve isterseniz o.

Bu çekimlerin düğünden sonra yapılmasının nedeni de şu; düğün stresiyle baş etmeye çalışırken kimse tam anlamıyla istediği gibi bir fotoğraf çekimi gerçekleştiremiyor, kısıtlı zaman ve konsept sorunu yüzünden. Ama düğün olup bittikten sonra her gün size kalıyor. Aman kıyafetlerimiz kirlenmesin, aman şuraya geç kalmayalım derdi olmadan özgürce istediğiniz konseptte çekimlerinizi yapma fırsatınız oluyor.

Gelelim en ilginç Trash The Dress çekimleri konseptine. Çiftlerin hayal gücünün ön planda olduğunu söylemiştik. Özgürce eğleneceğiniz bu çekimlerde hobilerinizi de göz önüne almanızı tavsiye ederiz. Klasik pozlardan uzak tamamen çılgınca bir konsepte sahne olacak bu çekimlerde dilerseniz denize girip ıslanmayı umursamadan hoş kareler yakalanmasını sağlayabilir dilerseniz de çimlerde yuvarlanabilirsiniz. Yok ama bunlar da klasik biz abartmak istiyoruz derseniz, paraşütle atlayabilir ya da paintball oynayabilirsiniz. Hatta su altı çekimlerini bile tercih eden sınır tanımayan çiftler de var.



Tabi şunu da unutmayın siz hayal gücünüzü zorladınız, konseptinizi belirlediniz ama bununla bitmiyor, ortaya mükemmel bir sonuç çıkması için Trash The Dress çekimleri konusunda profesyonel bir fotoğrafçıyla çalışmanız gerekiyor. Hayat boyu saklayacağınız bir albüm ve unutamayacağınız bir gün için profesyonel bir fotoğrafçıyla iletişime geçerek planlamayı yapabilirsiniz.

İlgili Haber : Gelinlikler Podyumda



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kız İsteme Adetleri

Düğün Günü Neler Yapmamalısınız?

Bursa’daki Kır Düğünü Mekanları ve Fiyatları